• New
Подложка за упражнения DSVF 216 кв. Фута с переплетением от пяна EVA, Подложка за упражнения с пъзел, Подложка за фитнес зала от гумена пяна, Tiled подложка за фитнес за MMA, у?
zoom_in

Подложка за упражнения DSVF 216 кв. Фута с переплетением от пяна EVA, Подложка за упражнения с пъзел, Подложка за фитнес

BGN 59.60

Сума
check В магазина

фута Продукт съдържа : 56x Подложка за шиене. ????【Лесна Инсталация И Премахване】????Леки елементи за заключване се свързват бързо и лесно, и те могат да бъдат толкова лесно да се разглобява за бързо съхранение, а като здрава, нескользящая текстурирани повърхност предпазва подове и създава удобно работно пространство.Не съдържат токсични фталатов, тези плочки-пъзели са идеалното допълнение към всяка активна стаята, за да се гарантира безопасност и защита!Характеристики : 56 брави, Челни части от меки плочки в комплект от 100% рециклирани материали Не съдържат токсични фталатов Всеки подложка за плочки е с размери 24" Д х 24" Ш х 0,4" (около 4 кв.Описание : Тези по-меки подови плочки ЕВА са идеална защита на пода на всеки домашен фитнес зала, гараж, мазе или детска стая. Фута) Предпазва повърхността от повреда Лесно се монтира Лесно почистване спецификации : Цвят : черен, структура на листа Материал : Пяна EVA Тегло нето : 31 килограм Размери на плочките : 24" Д х 24" Ш х 0,4" (около 4 квадратни метра) размери : 216 кв.Тези подложки са изработени от 100% рециклирана пяна EVA и не бързо ще се съборят или да се разпада след интензивно използване. ????【Безопасност и защита на】????Без токсични фталатов тези плочки-пъзели са идеалното допълнение към всяка активна стаята, за да се гарантира безопасност и защита!.???? 【】 Защитен пол????Тези по-тежки заключване на подови плочки ЕВА са идеална защита на пода на всеки домашен фитнес зала, гараж, мазе или детска стая. ????【Продукт Съдържа】????Този продукт включва 56 плочки, с подплата за заключване, Всеки подложка за плочки е с размер 24" Д х 24" Ш х 0,4" В час (около 4 кв.

Избор на купувачи..