• New
Дифузор етерично масло 3D Фойерверки Стъклен Ароматерапевтични Ултразвуков Овлажнител Розово Злато, Автоматично изключване,Настройка на таймер, Без BPA, Ароматна у?
zoom_in

Дифузор етерично масло 3D Фойерверки Стъклен Ароматерапевтични Ултразвуков Овлажнител Розово Злато, Автоматично изключване,Настройка

BGN 32.38

Сума
check В магазина

Можете да се настанят в някое място и да се отпуснете. 【Лесна употреба】Стъклен дифузер Porseme обем 100 ml се предлага с дифузер етерични масла с обем 100 мл, адаптор за захранване vdc и инструкция за експлоатация.Натиснете бутона "ОСВЕТЛЕНИЕ", за да персонализирате цвета на подсветката, който предпочитате (да се определи/промяна на цвят). 【Невероятно и очарователен светлина】 Led индикатори могат да бъдат конфигурирани в 7 различни успокояващи и пленителни цветове.л Вода, може да выплескиваться в тръбата при добавяне на вода или хоризонтално.Етеричните масла имат много силно антибактериално действие, и решетки ни позволяват в пълна степен да се възползват от това предимство.Можете да изберете режим за мъгла и с помощта на бутоните.Етеричните масла имат много силно антибактериално действие, и решетки ни позволяват в пълна степен да се възползват от това предимство.

Избор на купувачи..