• New
въртящи се колела uxcell със спирачка 3 Каучук с 360-градусова горната плоча 110 ПАУНДА Капацитетът за колички за мебели, работна маса, Черен, Опаковки от 4 бр.
zoom_in

въртящи се колела uxcell със спирачка 3 Каучук с 360-градусова горната плоча 110 ПАУНДА Капацитетът за колички за мебели,

BGN 27.99

Сума
check В магазина

[Размер] - Диаметър на колелото : 75 мм / 3 инча; Капацитет : 50 кг / 110 паунда на колелото. [Монтажен размер] - Диаметър на монтажни отвори : 8 мм / 0,31 Инча; Разстоянието от центъра на отвора : 55 мм х 42 мм / 2,17 инча х 1,65 Инча. [Неща] - Колелото литейщика произведени от гума, тя се движи гладко и безшумно. [Характеристики] - Еластичност, здравина и дълготрайност.Търкаляне по всички видове подови настилки, включително бетон, килими, теракот, дюшеме и шиферный пода. [Прилагането на] - Добри ролки за малък оборудване и мебели, като маса, шкаф за растенията, лавица за книги, една кутия за обувки, работна маса, гардероб, кола, количка.Като превозно средство на колела, предназначени за свързване към долната част на по-голям обект, за да преместите обект за подобряване на ефективността на вашата работа.В съответствие с различните начини на инсталиране на въртящи се колела могат да бъдат разделени на следните видове : фитинги с горната плоча и дупки за болтове, резбовани щифтове или изкуствени пина.Като превозно средство на колела, предназначени за свързване с долната част от по-голям обект, за да преместите обект за подобряване на ефективността си на работа В съответствие с различните методи за инсталация въртящи се ролки могат да бъдат разделени на следните видове : фитинги за горната плоча, на дупки за болтове, резбовани щифтове или изкуствени пина.

Избор на купувачи..