• New
Автоматична интерактивна стартера за тенис с топка, Игра за дресура на домашни кучета ,Автоматична ясла за домашни любимци, стартера е за тенис топки, Играчки за др?
zoom_in

Автоматична интерактивна стартера за тенис с топка, Игра за дресура на домашни кучета ,Автоматична ясла за домашни любимци,

BGN 60.88

Сума
check В магазина

Някои играчки могат да бъдат подходящи за вашето куче.87 Помещение включва : 1x стартера за топката 1x Стандартна топка за тенис. ???? ✅ Дизайн за удоволствие : Автоматична интерактивна стартера за тенис с топката-това е автоматична машина за извличане на, която могат да използват кучето и собственика, или просто куче.Описание : Характеристики : Напълнете лечение на суха храна или деликатеси и вижте как се забавляват на кучето ще достави топката обратно в играчката, за да получи наградата си. ???? ✅ СЪВЕТ ЗА УПОТРЕБА : Винаги се грижи за кучето си по време на игра.???? ✅ Автоматична машина за стартиране на играчки топки за кучета непредвидимо стартира мини-топка за тенис, карайки всяко куче да бъде зает, но взволнованной. ???? ✅ Сладък, малък, лек, забавен : размер на играчки топки за кучета средни, просто идеално за това, вашето куче да може да се хване и да хапе.С прекратяване на скука, нека да започне забавлението!Име на продукта : Топка стартера Цвят : бял+зелено Материал : ABS (Акрилонитрилбутадиенстирол) Размер : 16x16x20 см/6.Извадете и сменете играчка, ако е повреден. ???? ✅ Автоматично установки за играчки за кучета правят на вашия домашен любимец по-здрави, по-енергични и по-бързо, подходящи за игри с кучета малки и средни по размер.Тази играчка ще даде тласък на вашия домашен любимец да играят, дори ако за него не е на разположение.Характеристики на ракетите-носители правят независима игра, лесно и завладяващ, всичко, което трябва да направите, е да го свържете, изберете разстоянието на старта, а след това се откажат от мини-топка.

Избор на купувачи..