• New
ВВ и КО. Автентичен нож Kukri House-12 на Острието на Втората световна война за Оцеляване в живи Кукри/Хукури Пълен вкус, с черни кожени ножнами-Ръчна изработка в Непал-на ?
zoom_in

ВВ и КО. Автентичен нож Kukri House-12 на Острието на Втората световна война за Оцеляване в живи Кукри/Хукури Пълен вкус,

BGN 79.99

Сума
check В магазина

Истински Кукри нож ръчна изработка, ръчно изработени Бишвакармы в ЦК на този Кукри е един от най-претенциозните, тъй като кукри е с форма на острие, използван в джунглата на Бирма и Малайи по време на Втората световна война.Полуотшлифованное острието е изработено от висококачествена въглеродна стомана с балансирано водно темперамент на ръба, че го прави по острието по силен и издръжлив.дръжка с пълна фитил изработени от прочнейшего тъмно розово дърво.Кукри има възглавница от бял метал и функция за вливане на кръв.Острието може да се използва за всякакви неща, за къмпинг, за рязане на дърво, кост или разчистване на храсти.Технически характеристики на Кукри : Това е нож ръчна изработка, така че, моля, обърнете внимание, че всеки от тях може да има малки отклонения в измерения.

Избор на купувачи..