• New
Ръчен Миксер ACEBON Електрически, Мощен Ръчен Миксер с Футляром за съхранение и 2 Сбивками и 2 Куки за тесто за разбиване на Бисквити, Сладкиши, Торти, Тест на смесителн?
zoom_in

Ръчен Миксер ACEBON Електрически, Мощен Ръчен Миксер с Футляром за съхранение и 2 Сбивками и 2 Куки за тесто за разбиване

BGN 9.59

Сума
check В магазина

〖5-СТЕПЕННА КОНФИГУРАЦИЯ〗 Многоскоростной електрически миксера ще задоволи всичките ви нужди при смесване.Вие може много лесно да се справят с редица кухненски задачи, с помощта на дюзи.Миксер за ръце и оборудван футляром-стойка за съхранението им.Скорост 1~2 : бавна скорост на смесване.Всички глави могат да се мият в съдомиялна машина.〖МОЩЕН КУХНЕНСКИ МИКСЕР〗 Мощен двигател работи ефективно, подобрява скоростта на смесване, ефективно да решава много проблеми, за вашата кухня, като взбивание сметана, смесването на яйца, брашно, бисквити, взбивание на теста и т. 〖ЛЕСЕН МИКСЕР ЗА ПРИГОТВЯНЕ на ХРАНА 〗 Електрически ръчен миксер ACEBON леки и преносими за бърза работа в кухнята.например : салати; Скорост 5 : високоскоростен смесване и взбивание.it това е нещо, за бързо вкус, например, за бита сметана или яйчни протеини, както и за всеки ден сода.Максимална мощност на натоварване на меден двигателя до 150 Вата.Можете да го търка една влажна кърпа.Изключително опростена конструкция и дизайн ще спестите вашето време за да го почисти., използването Му ще ви помогне да приготвите първокласна кухня. Завъртете бутона обратно в положение "0", а след това го натиснете, за да изтриете прикачен файл.например : сметана,масло, яйчен белтък. 〖СЪВЕТА ЗА ХРАНИ〗 Електрически миксера се включва в себе си 4 дюзи от неръждаема стомана,включително 2 corolla, 2 куки за тесто и 1 вспениватель мляко. 〖ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА И да се ПОЧИСТВАТ〗Повечето дюзи внимателно съхранявани в пластмасова стойка за съхранение, така че да не ги загубят в задната част на чекмеджето. 2 тестови куката за приготвяне на гъста от тестото, 2 corolla за смесване на различни съставки, всички те са произведени от висококачествена неръждаема стомана е по-устойчива на корозия, отколкото други съвети.

Избор на купувачи..