• New
Силни Двойни Странични Неодимови Риболовни Магнити DIYMAG,750 паунда(340 кг) Силата на привличането Редкоземельный Магнит с 20-метрова височина (65 фута) Трайно с въже и пр?
zoom_in

Силни Двойни Странични Неодимови Риболовни Магнити DIYMAG,750 паунда(340 кг) Силата на привличането Редкоземельный Магнит

BGN 19.99

Сума
check В магазина

1 : СУПЕР МОЩЕН - Тези риболовни магнити са с диаметър 2,36 инча(60 мм), като за основание се използва силна неодимовый магнит.Той може да осигури якост на опън 750 паунда(340 кг) и от двете страни (всяка страна 375 паунда/170) в перфектно състояние. 2 : ВИСОКО КАЧЕСТВО - Мощна магнитна сила е съсредоточена само в долната част, а на останалите три страни са защитени стоманени чаши, които почти нямат магнитна сила и магнитната сили, еквивалентни на 10-кратному обема на същия магнит.силата на постоянен, дълъг експлоатационен живот.Произведени в съответствие със системите за качество ISO 9001. Връщане На Парите Е Гарантиран На 60 Дни!. 3 : най-ДОБРОТО ПОКРИТИЕ - Покритие Троен Слой от Ni+Cu+Ni.Най-доброто от наличните покрития, което осигурява блестящ и устойчива на ръжда стоманена чаша, осигурява защита на магнита и помага за предотвратяване на пръчки или напукване на кожата. 4 : МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ - Уникален дизайн, на ръка, с дупка и проушиной чудесно за спасяване на различни никел желязо-съдържащи материали под вода и е добра идея за магнитни улов, повдигане, окачване, извличане на приложения.Забавлявайте се от търсене на такива елементи, като болтове, винтове, куки, крепежни елементи и така нататък в гаража или в двора на склада. 5 : ПОСТОЯННА СИЛА - Неодим е един вид редкоземельным метал, той е подходящ за извършване на редовни и мощни магнити.Този риболовен магнит притежава постоянен магнетизъм, той ще бъде толкова мощен, дори десетилетия.

Избор на купувачи..