• New
MAYASAF【2 ОПАКОВКИ】Универсален каталитичен конвертор на входа/изхода 2 инча с пристанище, O2 и теплозащитным екран отговаря на стандартите EPA)
zoom_in

MAYASAF【2 ОПАКОВКИ】Универсален каталитичен конвертор на входа/изхода 2 инча с пристанище, O2 и теплозащитным екран отговаря

BGN 25.20

Сума
check В магазина

【Високо качество и поток】Нашият универсален каталитичен конвертор fit е проектиран по такъв начин, че да отговарят на още по-високи стандарти за качество и производителност.Изработен е от неръждаема стомана с висока разделителна способност, дизайн с висока степен на навлизане за осигуряване на по-голямо количество кислород за увеличаване на мощността и производителността, напълно тествани в екстремни условия на устойчивост на топлина и на живот. 【Лесна инсталация】Идеално се съчетава с оригиналната кола и може лесно да бъде инсталиран в съществуващата изпускателната система, може да се наложи рязане и заваряване, силно се препоръчва професионално инсталиране. 【СЕРТИФИКАТ СИП】Гаранция с ограничена гаранция 2 година или 50 000 мили на всеки дефект на производителя.Но не е законно за използване в превозни средства, необходими за спазването на калифорнийски стандарти за емисиите.НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ КОРАБ В КАЛИФОРНИЯ И НЮ ЙОРК. 【Оборудване на автомобила】Универсален за автомобили с изпускателната тръба външен диаметър 2 инча.Моля, вижте страницата с описанието на продукта по-долу, за да се уверите, че този предмет на първо място интересите на вашия автомобил. 【Безгрижен вторичен пазар】Добре опаковани и безплатна доставка с UPS/USPS/ доставка, моля, първо се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, нека да го оправим!.

Избор на купувачи..