• New
0,8 Куб.м Сейф с Водоустойчив Несгораемым Пари за чанта, Несгораемый Сейф, с Дигитален Ключ клавиатура и Авариен Акумулаторен Кутия, Домашен Сейф за пари, Бижута, Важ?
zoom_in

0,8 Куб.м Сейф с Водоустойчив Несгораемым Пари за чанта, Несгораемый Сейф, с Дигитален Ключ клавиатура и Авариен Акумулаторен

BGN 15.52

Сума
check В магазина

Можете да го използвате за съхранение на пари, бижута, важни документи, оръжие или наркотици, от крадци или проникване.Комбинация на цифрова сейфа и пожароустойчиви чанти може да предпазва вашите ценности от пожари, урагани и земетресения.??? 【ПОДВИЖЕН РАФТ】Подвижен рафт може да ви помогне по-лесно да организират важни елементи, и можете да я вземете или отстранете в съответствие с вашите нужди. ????【ТРИ НАЧИНА ОТКЛЮЧВАНЕ】Можете да зададете парола от 3-8 цифри за сейфа, и можете много бързо да получите достъп до своите ценности. ????【МОНТАЖ НА СТЕНАТА/ПОДА】Ние предлагаме стандартни стоманени болтове разширяване можете да закачите сейф на стената или на земята, за да се крадец не би могъл лесно да се размине с него.

Избор на купувачи..