• New
Миг за пречистване на въздуха, помага за премахване на 99,9% вируси (COVID-19), бактерии, алергени, дим; подобрена филтриране и HEPA-13 3 в 1 с технологията на плазмените йони, е?
zoom_in

Миг за пречистване на въздуха, помага за премахване на 99,9% вируси (COVID-19), бактерии, алергени, дим; подобрена филтриране

BGN 191.99

Сума
check В магазина

(1,2 виж по-Долу).ПРЕМАХВА АЛЕРГЕНИ, както И ДИМ : Подобрената филтрация на 3-в-1 улавя 99,97% от дим, прах, полени, пърхот от домашни животни, миризми и други фин примеси.НОЩЕН РЕЖИМ на ШЕПОТ : Сензорът за осветеност автоматично се изключва дисплеи и намалява нивото на шума до ниво шепот, когато дойде време да си лягаме (5 виж по-Долу).МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ за ПРЕЧИСТВАНЕ на ВЪЗДУХА : филтриране 3 в 1 (HEPA-13, активен въглен, противомикробно покритие) плюс технология на плазмените йони работят заедно, за да ви е по-лесно да диша. (3 виж по-долу).Размер : Голяма стая | Цвят : перлен. фута 5 пъти на час (4 виж по-Долу) или до 1850 кв.РАБОТИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ на ВИРУСИ (COVID-19) : Доказано е, че нашите пречистватели на въздуха, премахване на 99,9% COVID-19 от пречистен въздух, както и премахване на 99,9% от други вируси, бактерии и плесени.МАРКАТА, на КОГОТО имате ДОВЕРИЕ : От създателите на Instant Pot, марка, който е революция в начина, по който готви, сега променя начина си на живот. метра на 1 път в час.

Избор на купувачи..