• New
Полировальный конус ZFE 9 БР подобно на гъба за полиране, за да се грижи за ступицей автомобилните колела, Полировальный топчета за полиране на метал за алуминий и не?
zoom_in

Полировальный конус ZFE 9 БР подобно на гъба за полиране, за да се грижи за ступицей автомобилните колела, Полировальный

BGN 12.79

Сума
check В магазина

▲Използва се за полиране на автомобилни колела.Позволява бързо да обработи всяка гола полируемую метална повърхност, независимо от това колко замысловат дизайн. ▲Конусни дизайн, лесно наносящаяся на неравна повърхност на полировального кръг,дълго заострени страна на конус е идеален за полиране широки извити повърхности.Идеален за попадане в трудно достъпните места В комбинация с любимия си метален лак, той ви дарява с дълбок, огледален блясък за по-малко време.Дълъг срок на експлоатация може да се използват отново след почистване. ▲3 нива на твърдост : Жълт T80 Груб , Оранжево T60 Средно, Сини T40 Дребния.Размери : 6 мм(диаметър джолан), 28 мм(дължина на дръжката). ▲Включете една електрическа бормашина в универсален полировальный инструмент за автомобили, лодки и мотоциклети Уникална конична форма отличен за колела и крила, брони и други труднодостъпни места. ▲стоманена на опашка 1/4" х 1"" е подходящ за тренировки, шлифовъчни машини.Използвайте с вакса или лак за брилянтен блясък".ZFE-това е компания, която предоставя инструменти за авточасти, като карета перална площадка и карета перална машина.

Избор на купувачи..