• New
Шкаф-складово помещение за кухня HOMEFORT, Шкаф за съхранение с 6 Регулируеми рафтове, Шкаф за пестене на място за кухня, Гараж, Килер, Офис, Двор, (Червен)
zoom_in

Шкаф-складово помещение за кухня HOMEFORT, Шкаф за съхранение с 6 Регулируеми рафтове, Шкаф за пестене на място за кухня,

BGN 73.60

Сума
check В магазина

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ШКАФ ЗА СКЛАДА : Използвайте този шкаф за склада на почти всяко място на вашия дом, например, в кухнята, в офиса, гаража, мазе, перално, килер, шкаф, в спалнята или дори в игралната зала. >Размери на продукта : W23.Класическа гладка бяла повърхност помага на този шкаф за съхранение се поберат, без значение къде ще го поставите. >Здрава конструкция и гладък завършек.Размер на събирането : W23. >Здрава конструкция и издръжливост : Този шкаф, изработен от ламиниран МДФ и ПДЧ, достатъчно здрав за по-дълъг срок на експлоатация. >Материал : Ламиниран МДФ и ПДЧ. >ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРЕМАХНЕ ЕЛЕМЕНТАРНО : .Този дървен шкаф за съхранение може да реши проблема.Той не само изглежда елегантно, но и достатъчно функционални, за да осигури достатъчен капацитет за съхранение. >Цвят : Бяло/Червено.7" прави този шкаф за съхранение е не само елегантен, но и достатъчно функционални, за да осигури достатъчен капацитет.Нашата политика за 100% удовлетвореност на клиента може да ви помогне да обменят стоки на най-добрия или да върне парите без никакви разходи, ако стоките не отговарят на вашето търсене.ОРГАНИЗИРАЙТЕ И ПРЕМАХНЕ ЕЛЕМЕНТАРНО : Подредете каша с погледа, чрез поставяне на продуктите си в шест просторни рафтове, скрити две големи врати.МОНТАЖ И СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ на : Лесен за сглобяване, в съответствие с ясно маркирани и добре илюстрирана инструкция.За да махнете кашата от погледа, като публикува нещата си в шест просторни рафтове, скрити две големи врати. • Лесен монтаж в съответствие с ясно маркирани и добре илюстрирана инструкция. >Тегло на продукта : 45,1 кг/20,5 кг.4 см,нето тегло : 20,5 kg/45,1 килограм.

Избор на купувачи..