• New
Waenerec 2 Опаковки Чанти за съхранение на Коледната елха, Подходящи за изкуствено коледно дърво с височина до 7,5 Метра, Вертикални Чанта за съхранение и обезвреждане е?
zoom_in

Waenerec 2 Опаковки Чанти за съхранение на Коледната елха, Подходящи за изкуствено коледно дърво с височина до 7,5 Метра,

BGN 12.79

Сума
check В магазина

Покрийте с външни саксии за цветя или друг градински принадлежности, през зимата, за да ги предпази от разрушаване на бетон при замерзании и размразяване.??? ВИСОКО КАЧЕСТВО : Опаковки за рециклиране и съхранение на елхи, изработени от висококачествен прозрачен полиетилен, издръжлив и водоустойчив, който гарантира защита на вашите коледни елхи.Например, при боядисване на къщата може да се използва за покриване на мека мебел, електроуреди и мебели, за да се предотврати попадането на влага или прах.Чанти са необходими, за да игли дървета не се виждат с вашите подове и от вашия килим. ????МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ : се Използват за покриване на вашите коледни елхи или гирлянди, отстраняване и транспортиране на коледни елхи спретнато и чисто начин, те могат да съхраняват вашите изкуствени дървета до следващата година. ????ПРАЗНИЧЕН ИЗБОР : Чанти за съхранение на коледната елха може да събира неща, които падат от дърветата, за да защитят пода от борови иглички, борова боклук, вода, сок и т.????ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : Вие ще получите 2 чанти за съхранение на коледни елхи, всяка с размер 9 х 4 фута/110 х 48 см, подходящи за покриване на дървета с височина 7,5 метра, венци или други коледни декорации.Можете също така да ги използвате като прагове за елхи или се съхранява много обемисти предмети в ежедневието.Чанти са необходими, за да игли дървета не се виждат с вашите подове и от вашия килим. ????ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Тези чанти за съхранение са необходими за съхранение на коледни елхи след празниците.Използва се за покриване на елхи или гирлянди, също може да се използва като поли за елхата или за съхранение на много големи обекти в ежедневния живот.

Избор на купувачи..