• New
Каска за шоссейного на велосипед за възрастни, Мъжки женски регулируема каска за планински велосипед с подвижна козирка, 2 размера за младежи, Момчета и момичета, з?
zoom_in

Каска за шоссейного на велосипед за възрастни, Мъжки женски регулируема каска за планински велосипед с подвижна козирка,

BGN 25.59

Сума
check В магазина

Каска за шоссейного велосипед оборудван с твърда външна черупка от поликарбонат и пенополиуретаном с висока плътност, който може да поеме удар и защита на главата в случай на инцидент. 2 размера на избор, M : 54-58 см (21,2"-22,8") / L : 58-61 см (22,8"-24,0"), разполагат с лесна за използване система за обратно набиране и регулируеми джапанки за различна обиколката на главата.Конструкция с 23 вентилационни отвори осигурява достатъчна вентилация, което помага да се увеличи скоростта и запазва прохладата, идеален за дълги пътувания. 2 козирка с различен цвят (черен/бял) за фрази.Сваляща се козирка помага за избледняване на слънчева светлина.Вътрешна подплата с мрежа от насекоми, които могат да бъдат отстранени, се измие, за да се запази в чистота.Матово Черно.Матово Синьо.Матово-Сив.Матово-Зелен.Матово Розово.Матово Виолетово.Матово, Наситено Червено.Материал на продукта : Здрава външна черупка от поликарбонат и стиропор с висока плътност.Тегло на продукта : Среден : 270 г. : 295 г. Вентилация : 23 Дупки.Изберете размер от големия шлем в съответствие с обиколката на главата : .M : 54-58 см / 21,3-22,8 инча подходящ за младежи 8-14 години.L : 58-61 см / 22,8-24,0 инча подходящ за възрастни над 14 години.

Избор на купувачи..