• New
Паста за който е паркет от серията Bilistic Pro | Професионално Почистване и избелване на зъбите с помощта на Съвременна Електрическа Четка за зъби | Премахва натрупване?
zoom_in

Паста за който е паркет от серията Bilistic Pro | Професионално Почистване и избелване на зъбите с помощта на Съвременна

BGN 119.20

Сума
check В магазина

????ВСИЧКО В ЕДНО : Система за почистване, избелване и полиране на зъбите, идва с функция за дълбоко почистване и препоръчителни смягчителем и разтворител на зъбен камък и/или калций.Включва мека глава, без 100% латекс за стабилна работа.Убива 99,9% от бактериите, причиняващи неприятна миризма, премахва натрупвания и освежава дъха. ????УДОБНО И ИКОНОМИЧНО : позволява достъп и високо качество на маникюр, за вашия начин, както го ергономична форма помага за намаляване на излишно напрежение, предназначени за осигуряване на безпроблемна работа.Идеална за почистване на зъби за цялото семейство.???? Основни ХАРАКТЕРИСТИКИ : Плавен ход, тиха конструкция редуктор.Меки профил ъгли, предназначени за плавно въртене и безпроблемна работа.Подобрена светкавица за по-добър достъп до подкожната област и е съвместим с почти всички приложения prophy, достъпни във всеки стоматологичен кабинет. ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН : Ръчно жичен електрическа карета перална четка за четка за зъби с регулируема скорост и сменяеми глави.Най-добре в комбинация с подходящ набор от стоматологични инструменти, тъй като тези средства са предназначени за съвместна работа за по-пълно пречистване на устната кухина. ????ИНСТРУКЦИИ : Плъзнете съвет prophy по горните зъби, с помощта на движението на "О", и по долните зъби, с помощта на движението на "U". 5-крак захранващ кабел с регулируема скорост *ЗАДЪЛЖИТЕЛНО*.

Избор на купувачи..