• New
Zetz Безжичен Водещ Дистанционно Акумулаторна Профилни за презентации, Хипервръзка, Регулатор на силата на звука, Лазерна Показалка, Стилен Профилни PPT за презентац?
zoom_in

Zetz Безжичен Водещ Дистанционно Акумулаторна Профилни за презентации, Хипервръзка, Регулатор на силата на звука, Лазерна

BGN 18.39

Сума
check В магазина

✔️ ZETZ POWER POINTER PLUS : Това е нашият най-новият высокофункциональный и висок клас дистанционно управление за презентатора, който поддържа превключване нагоре, надолу по страниците, режим на цял екран, черен екран, отваряне на хипервръзки с едно щракване на дистанционното управление, управление на силата на звука.Разпространява нашата гаранция 1 година. ✔️ БЕЗЖИЧНА : свързан чрез USB, което позволява да се движите на разстояние 100 фута с дистанционно управление в ръка.USB кабел с магнитен се свързва с дистанционно дистанционно управление, когато не се използва, така че не се притеснявайте за загуба на USB-приемник. ✔️ АКУМУЛАТОРНА батерия : позволява ви винаги да имате възможност да използвате своя презентационный профилни без да е необходимо някога да смените батерията.Идва с USB-зарядно устройство. ✔️ СТИЛ : Zetz Power Pointer Plus-първият дистанционно управление на презентатора, който съчетава качество, стил и професионализъм.Независимо от това, дали сте учител, професор или директора, показва представяне, външен вид на дистанционното управление ще добавя само това.Ярки гумени бутони позволяват лесно да се идентифицират и да се чувстват върху, която ще се прокара.Предлага се в елегантна чанта за носене за лесно използване и съхранение. ✔️ ВЪЗДУШНА МИШКА : Използвайте го като мишки във въздуха, за представяне на приложения, които не са свързани с power point, с лесни за използване функции за избор, кликнете и навигация по екрана.Батерията Не Се Изисква. 60 Дни Живот На Батерията. Капацитет на батерията на 120 mah.

Избор на купувачи..