• New
Shovan Pop Fidget Spinner 4 опаковки,Метални са паяжинни прядильщики с лицеви мехурчета,са паяжинни играчки с дъга играчки за децата с ADHD,за облекчаване на стреса, чувствителе?
zoom_in

Shovan Pop Fidget Spinner 4 опаковки,Метални са паяжинни прядильщики с лицеви мехурчета,са паяжинни играчки с дъга играчки

BGN 61.68

Сума
check В магазина

❀【ВИСОКО КАЧЕСТВО И ДОБРИ МАТЕРИАЛИ】Спиннеры Push pop bubble fidget са изработени от висококачествена ABS пластмаса, а корпусът е изработен от поцинкована метално фолио.Без миризма и е нетоксичен, устойчив на падане, корозия, гладка повърхност, отлично усещане за ръце. ❀ 【МЕТАЛНИ НОСЕЩИ】модернизация на проекти, внесени лагери са ръчно изработени.Той е по-траен, отколкото на обикновени лагери, и е два пъти по-голяма скорост, отколкото обикновени лагери. ❀ 【ЗАБАВНА ИГРА ЗА МОЗЪКА】Тъчпад непоседа Push Pop-това е едно безкрайно забавление.Fidget Spinner подобрява концентрацията и позволява да се съсредоточи върху вашата задача.Почивка в обучение или работа ще се вдигне тревога и стрес и ще ви позволи да се съсредоточите върху проекта. ❀ 【ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС СЕБЕ си】Просто кликнете на мехурчета играчка pop fidget, и тя ще издаде лек хлопающий звук.Освен това, дръжте ръчно фабрика в едната си ръка, а друг с пръст бързо завъртете го, причинявайки малки непрекъснатите удари, той да продължава да се върти безкрайно.Тази играчка-непоседа push & pop pop малки по размер, лесна за тегло, преносими за употреба в училища, класове и офиси, в пътувания. ❀ 【ПОДХОДЯЩ КОСТЮМ】1 * сребро-2 листа, 1 * сребро-3 листа, 1 * сребро-5 листа, 1 * флуоресценцията 5 листа.Ръкохватката на пръста си ще ви помогне да мине скучно време.играчки-прядильщики ascinating, съчетаващи традиционен прядильный прядильщик с поп-и боядисана печат.Играчка за неспокойни попър може да продължи 1-2 минути и да ви помогнат за облекчаване на натиска и да прекара едно тревожно време в ежедневието.

Избор на купувачи..