• New
2021 най-НОВИЯТ Електрически Ръчен Миксер е Лесен миксера,Взбивалка за храни с яйчен крем,ръчен пасатор,7-степенна,с две сбивками за мъниста,две куки за тесто/ взбивко
zoom_in

2021 най-НОВИЯТ Електрически Ръчен Миксер е Лесен миксера,Взбивалка за храни с яйчен крем,ръчен пасатор,7-степенна,с

BGN 17.58

Сума
check В магазина

В пакет включва : 1 х Електрически ръчен миксер 2 х Corollas 2 х Куки за тесто 1 х Инструкция. 5 Ранг : Използва смесване на материал тесто за торта , бисквити , просто хляб.между, просто ни пишете и ние ще организираме възстановяване или замяна в рамките на 24 часа!.между и винаги са готови да реши вашите проблеми. √ В комплекта ръчен миксер bosch.Пет по-широки двойни венчиков от неръждаема стомана и куки за тесто лесни за почистване и са безопасни за съдомиялна машина.През цялата кабел лесно протирается.Ние сме сигурни в качеството на Електрически Ръчен миксер bosch.между VEABEST включва : 1 х Електрически ръчен миксер,2 х Венчиков,2 х куки за тесто, 1 х Инструкция. √ Извита дръжка ,бързо охлаждане и конструкция за съхранение на тел : Тази специална конструкция може да се осигури удобен и безопасен потребителски интерфейс при приготвянето на съставки, взбивании тест и яйца.В случай, че сте недоволни от покупката на нашия електрически ръчен миксер bosch.Удобно управление с ръчен миксер с една ръка.между VEABEST : Цвят : Както е показано Тегло : 0,68 кг Размер на опаковката : 20*9*27 вижте Параметри на продукта : 100 W, напрежение 110 В,50/60 Hz Съвети за поддръжка : За защита на двигателя и удължаване на срока на службата му, се препоръчва стартиране на машината в продължение на повече от пет минути, а след това я пуснете след три минути за изключване, за да двигателят не изгарят от прегряване.Спецификация електрически ръчен миксер bosch.между, когато искате да превключите в различни corollas.√ Седем настройки променлива скорост на миксера VEABEST е от 1 до 7 различни настройки на скоростта и турбо функция, която позволява постигане на високо качество на резултатите от смесване на сухо брашно, мармалад, меко тесто до смесване на пюре.

Цвят:
както е показано на фигура
Тегло:
0,68 кг
Размер на опаковката:
20*9*27 см
Параметри на продукта:
100 W, 110 Напрежение, 50/60 Hz
Предложения за поддръжка:
За защита на двигателя и удължаване на живота му, се препоръчва стартиране на машината за около пет минути, а след това я пуснете след три минути след изключване, за да се предотврати изгаряне на двигателя от прегряване. :
Клас на скоростта седем:
Оставете да загонщики до избрана ниска скорост на 1, постепенно регулиране на скоростта, за да се предотврати пръскане на съставките. Очевидната разлика в скоростта между 1-6 нива на скоростта. :
1 - 2 Клас:
Първоначалната скорост на смесване - използва се за сухи смеси, като брашно, Масло, картофи.
3 - 4 Клас:
Смесване на оригиналната скорост с течен материал, например, салати и т.н.
5 Клас:
Се използва за смесване на тортата, Файлове cookie, прост материал за тесто за хляб.
6 Клас:
В сметана, Масло, разходите за захар, безплатно се пече, например, бонбони, десерти, закуски.
7-ми Клас:
Използвани яйца, изпратени, глазура, картофено пюре, (мляко тлъсто) газообразование с мляко и т.н.
Комплектът Включва:
1 х Електрически миксера :
2 x Колотушек :
2 х Куки за тесто :
1 х Инструкция :

Избор на купувачи..