• New
Восъчен топло YSONG NAFANG Уникален дизайн с шарени хризантеми, Керамични свещ, Нагревател Восък за отопление на Ароматния восък, се Прилага в ароматерапията домашен оф?
zoom_in

Восъчен топло YSONG NAFANG Уникален дизайн с шарени хризантеми, Керамични свещ, Нагревател Восък за отопление на Ароматния

BGN 14.87

Сума
check В магазина

(Согрейте дома си)Керамични свечная топло за восък-това е заместител, който по-безопасни и по-чисти, отколкото традиционните топло за восък.За да добавите аромат в населена стая.Температура на светлината на лампата, разогревающей свещ, Попълнете вашия дом аромат. (Уникален дизайн) Този керамични восъчни нагревател съчетава в себе си мотиви от хризантеми и депресии.Ярко боядисаната керамика особено изысканна и идеално се съчетава с восъчни печка.Това също е едно велико произведение на изкуството. (Подобряване на качеството на живот) Керамика се топи восък се загрява на електрическата крушка.По този начин, потребителите вече няма да се притесняват за открит огън, сажди и пушек.Този продукт може ефективно да се отървете от миризмата в помещението.Освен това, свеж аромат може да помогне на потребителите да се отпуснете и да се съсредоточи. (Лесно управление), Добавете 2 соев восък в задълбочаването на над нагревател восък, включете ключа и аромат бързо се разпространява из стаята.Не давайте веднага, ако температурата на използваната пещ за ароматерапия висока.Моля, внимателно прочетете ръководството за експлоатация на продукта. (Гаранция за качество) NAFANG гарантира 100% увеличение на удовлетворение.Ако имате някакви въпроси относно нашите нагревател за кола маска, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим отговор с благодарност.Цвят : Син Керамични.

Избор на купувачи..