• New
четка uxcell За източване от атмосферни Влияния, Залепваща Филцови оборудване запечатване на Уплътнението За Уплотнителя Врати, оборудване запечатване на Уплътнени?
zoom_in

четка uxcell За източване от атмосферни Влияния, Залепваща Филцови оборудване запечатване на Уплътнението За Уплотнителя

BGN 17.35

Сума
check В магазина

[1] : Четка за източване от атмосферни влияния, Залепваща Филцови оборудване запечатване уплътнение за запечатване превръзки, Четка за източване на врати за крилото на прозореца. [2] : четка дебела и мека, с ниско триене, без шум, без деформация, има силна съпротива. [3] : ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - оборудване запечатване на уплътнението от филц врати е ветрозащитной, пылезащитной, атмосферостойкой, противоударной, звукоизоляционной и енергоспестяваща. [4] : ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Войлочное уплътнение на вратата широко се използва в различни стъклени врати, прозорци, плъзгащи се врати, дървени врати, врати за сигурност, шкафове и други зазорах. [5] : Използва се за прозорци и врати за повишаване на енергийната ефективност чрез запечатване на пропуски и течове, които позволяват да се проникне наружному въздуха и навътре.UXCELL : Ние вярваме в директното закупуване от ЗАВОДА.Нашата мисия се състои в това, да се предостави на потребителите по-ниски цени и по-добро качество навсякъде и по всяко време.Ние извършваме търсене, контрол на качеството и изпълнението.Ние се стремим да се гарантира, че нашите продукти са надеждни, обновени, а нашите транзакции са плавни и бързи.Забележка : снимките на продуктите са предназначени само с илюстративна цел и може да се различават от действителния продукт.

Избор на купувачи..