• New
Инструмент за премахване на дъски Инструмент за носене гипсокартон 80 кг Титуляр за фанерных панели Титуляр за сухото строителство от гипсокартон за повдигане на с
zoom_in

Инструмент за премахване на дъски Инструмент за носене гипсокартон 80 кг Титуляр за фанерных панели Титуляр за сухото

BGN 16.23

Сума
check В магазина

Мека гумена имат противоплъзгаща се дръжка TRP осигурява комфортно усещане.Максимално натоварване лагер е 80 кг( 176,37 паунда ).Специално разработен противоотцепляющий кука ограничава позиция плоча, за да се предотврати подхлъзване.От двете страни има силни улей, скоби, което прави лифт на борда на безопасни и трудозатратной.Идеална линия на кръста под ъгъл отделя ръка от отвличане на борда, и повдигаща дъска е безопасен за употреба.Инструмент за премахване на дъски може да се използва за преместване на повечето видове дъски, с изключение на твърде тежките дъски.Параметри : Материал : Инженеринг пластмаса ABS максимално натоварване : 80 кг/176,37 килограм Размер : както е показано на фигура Осъществяване Списък : 1*Инструмент за повдигане Забележка : 1. Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения. 2. Моля, позволете на 1-3 мм различават от ръчно измерване.

Материал:
Инженеринг пластмаса ABS
Носещи Максимално Натоварване:
80 кг/176,37 паунда
Размер:
Както е показано на фигура
Списък на пакетите:
1*Инструмент За Вдигане На Табла :
Забележка:
1. Тъй като различни компютри показват различни цветове, цвят на самия елемент може да се различава от горните изображения. :
2. Моля, позволете на 1-3 мм различават от ръчно измерване. :

Избор на купувачи..