• New
Нагреватели вътрешен двор Външен Пропановый Нагревател с капак - Външни Преносими Нагреватели количка - Търговски Газови Нагреватели от неръждаема стомана за Гра?
zoom_in

Нагреватели вътрешен двор Външен Пропановый Нагревател с капак - Външни Преносими Нагреватели количка - Търговски Газови

BGN 127.19

Сума
check В магазина

Метра за оптимално използване във вътрешния двор!.Той също така отговаря на Стандартите и спецификациите на ETL, Които Могат да Му Предоставят Високо Качество и да Ви Накара да се Почувствате Облекчение при Използване. 【Подобрена стабилност】 - подобрихме материал и конструкция на външен нагревател.Просто натиснете и задръжте бутона, за да включите или изключите нагревателя вътрешен двор. 【Сертификат за безопасност на】 - Нагревател на открито Е Антисклонную дизайн с вграден превключвател на преобръщане.【Лесен за персонализиране и лесна употреба】 - една стъпка конверсия на системата за запалване Премахва всички задължения при нейното стартиране.Основата пропанового нагревател Могат да се Настанят на резервоара за пропан, с Тегло 20 килограма и се Нагрява до 100 кв.Добра Алтернатива на Полицата Яма, Пропановый нагревател в двор Осигурява Тихо, Успокояващо, постоянна топлина, без Дим или огън на Открито, за които си струва да се притеснявате. 【Ефективно отопление】 - Размер нагревател двор от неръждаема стомана 48000 btu е 18,5 Х 18,5 Х 87" с рефлектор 32 инча.Цвят : Бронзов.Също така можете да нокти в Земята, за да е още повече да се увеличи Устойчивостта и защита от вятър.

Избор на купувачи..