• New
за подчертаване на логото на вратата на колата Tesla Проектор Модел 3 Модел S Модел X Модел Y локви Добре дошли светлина Призрачни Сенки Аксесоари(4 опаковки)
zoom_in

за подчертаване на логото на вратата на колата Tesla Проектор Модел 3 Модел S Модел X Модел Y локви Добре дошли светлина

BGN 13.59

Сума
check В магазина

1、Лампа за локви подходящ за Tesla Model 3 Y S X. Забележка : Моля, уверете се, че в колата е оригинална осветление на вратите на автомобила. 2,Без пробиване, без окабеляване.Можете да използвате отвертка, за да внимателно извадете оригиналната лампа, а след това включете нова крушка puddle.Моля, проверете проектор при инсталиране, защото той има разлика между леви и десни. 3, Трехслойная комбинирана лампа с висок коефициент на топлопреминаване, троен филтър, икономията на енергия, опазването на околната среда и висока ефективност. 4.Осветяване на лого dazzle и сигналната лампа ще се появи на земята, когато ти отвори вратата на колата, и да бъдат изключени, когато затворите вратата. 5、Ние предлагаме 30-дневен възстановяване и едногодишна гаранция.Ако има някакви проблеми с проекта, моля, свържете се с нас веднага, и всички въпроси ще бъдат решени в рамките на 24 часа.

Избор на купувачи..