• New
златисто-черни Дръжки на Гардероба Квадратни Черни Дръжки на Гардероба 10 бр. - LS6785BK Плоски Черни Дръжки на Чекмеджетата на Гардероба Кухненски Квадратни Дръжки за ?
zoom_in

златисто-черни Дръжки на Гардероба Квадратни Черни Дръжки на Гардероба 10 бр. - LS6785BK Плоски Черни Дръжки на Чекмеджетата

BGN 15.19

Сума
check В магазина

Сега натиснете бутона и ще получите дръжки на гардероба goldenwarm!.МАТЕРИАЛИ - Здрав цинк сплав с тънка плоска черна тапицерия, доста артистичный и стилен.Ако не сте доволни от нашите дръжки или от нашите химикалки проблеми с качеството, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Когато отворите и затворите тези шкафове за всеки ден, така че ви трябват химикалки, които издържат години на трайно ползване.МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - Подходящ за шкафове различни стилове,използвайте това оборудване за украса на вашите шкафове или обновяване на стари мебели,придайте ви модерен вид.Че за сделката!.Когато отворите и затворите тези шкафове за всеки ден, така че ви трябват химикалки, които издържат години на трайно ползване.Предварително се пробиват дупки,за да помогне да се запази целостта на повърхността.

Избор на купувачи..