• New
MIOGREN Обновен тестер на почвата, 5-в-1, Влага/Осветление/, Температурата на почвата/Стойността на рН/Влажност на околната среда, Цифров Термометър за растенията, Влаго?
zoom_in

MIOGREN Обновен тестер на почвата, 5-в-1, Влага/Осветление/, Температурата на почвата/Стойността на рН/Влажност на околната

BGN 72.80

Сума
check В магазина

????Екран с висока разделителна способност с подсветка : влага на почвата с по-голям екран, с дисплей с висока разделителна способност, лесно се чете данните от измерванията.Екрана е с подсветка и може да функционира нормално, дори и в най-тъмните места. ????Чувствителност на сондата : Почвена сонда от метална алуминиева сплав smart soil p H тестер се отличава с висока чувствителност, по-бързо и по-точно определя състоянието на почвата.Брояч на вода за растенията е изработен от мек, гумен материал ABS, който е антикапельным и износостойким. Монитор на почвата "ПЕТ в ЕДНО" : Този тестер на почвата "5 в 1", можете да се измерва интензивността на светлината, на киселинно-алкална трайност, температура на почвата, влажността на околната среда и почвена вода на растенията, за да ви помогне по-добре да се грижат за растения или цветя. ????Точното и ефективно интелигентно устройство : Наличието на инструмент за превключване между нуждите на измервания с едно щракване на мишката-добър помощник за вашето кацане.Лесна смяна на индикатора за влага на растения за градината на почвата между 4 режима.Управление на редуктор, по-удобен за използване от влага на почвата за стайни растения. ????Широка гама от приложения : Това подобряване на почвата термометър 2021 може да се използва както на закрито, така и на открито.Не само за ферми, овощни градини, тревни площи и оранжерии, той също може да се побере в стайни растения в саксии и цъфтящи растения.Цвят : 5в1.

Избор на купувачи..