• New
Въздушна тръба ZRDR 16,4 фута ПУ Аквариумная Тръба за защита от налягане на CO2 Трахея с присъствие на клапани, нещастници, Мек и прозрачен Аквариумным Въздушно помпа Ак?
zoom_in

Въздушна тръба ZRDR 16,4 фута ПУ Аквариумная Тръба за защита от налягане на CO2 Трахея с присъствие на клапани, нещастници,

BGN 7.99

Сума
check В магазина

Защо сте избрали точно нас?.Тази въздушна тръба е подходящ за резервоари с морска вода и пресноводными риби. 【Качествено обслужване】 Ние се стремим към удовлетвореността на клиентите.【Гъвкав маркуч за аквариум】 Външен диаметър : 6 мм/0,23 инча.Елегантен външен вид прави вашия аквариум по-спретнато и чисто.Вътрешен диаметър на тръбата, за да СО2 аквариум : 4 мм/0,16 инча. 【4 Нещастници за засмукване на въздуха и 2 обратни клапана】 Чудесен стандартен държач за въздушна тръба CO2, подходящ за маркучи въздушна линия CO2 пу 4-6 мм, плътно прилепнала към гладкото аквариуму.Ако имате някакви въпроси по отношение на шампанско тръба авиокомпании, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще задоволително решение!.

Избор на купувачи..