• New
Автоматичен прекъсвач бързо изключване на Батерията CZC Преминете на най-горния стълб Ключ за изключване/Спиране Централен Изолатор на батерията Превключвател за ?
zoom_in

Автоматичен прекъсвач бързо изключване на Батерията CZC Преминете на най-горния стълб Ключ за изключване/Спиране Централен

BGN 10.39

Сума
check В магазина

Просто трябва да следвате някои стъпки, за да инсталирате.Широко се използва за автомобили, лодки, камиони, микробуси и електрически съоръжения.УВЕЛИЧАВАНЕ на СРОКА на експлоатация на БАТЕРИЯТА : Превключвател за изключване на батерията помага за лесно изключване на батерията, за да я предпази разрядку, когато тя не се използва.Просто трябва да прикачите премина на отрицателна основание терминал и свързване на кабела към края на ключа. 5 Инсталирайте кабела в края на шипове разъединителя. 1, Преди монтаж се уверете, че отрицателния полюс на батерията и стяга батерия (оригиналната конектор за батерия) почистени. идеален за лодки, автомобили, камиони, джипове, кемперов, ръчни и електрически съоръжения.Е Предназначен за употреба с акумулаторни батерии, които имат стандартна гражданските горната клема с диаметър 15-17 мм.Всеки проблем при използване на нашия прекъсвач за изключване на батерията, моля, свържете се с нас, проблемът ще бъде решен в рамките на 24 часа.

Избор на купувачи..