• New
Изключване на Прекъсвач на Батерията Лодки,Ключове спиране/изключване на батерията за морски пехотинци,Ключа на изолацията на батерията 12-48 275/1250 Усилвател Водоус?
zoom_in

Изключване на Прекъсвач на Батерията Лодки,Ключове спиране/изключване на батерията за морски пехотинци,Ключа на изолацията

BGN 11.99

Сума
check В магазина

★【Здрава конструкция】- Компактни размери, елегантен модерен външен вид, корпус от ABS пластмаса за защита от суровите морски условия, издръжлива е изработен за безопасна употреба, делото изолира клеми от всички къси съединения, има 4 комплекта с болтове. ★【Лекота на работа】 Превключвател за изключване на батерията се предлага с 2-м включването/выключением, 275 А непрекъснато при 12 vdc, 455 И прекъсвания при 12 vdc, 1250 А еднократно при 12 vdc, 2 отвора за крепежни винтове с диаметър 10 mm)за винтового връзка 10-12 Мм. ★【Отлична съвместимост】- Този превключвател за изключване на батерията може да се използва за системи постоянен ток 12-48 за изолация и защита на електрическата система, може да стои самостоятелно или да бъде блокиран заедно с друг ключ, лесен и икономичен начин за разделяне на батерии. ★【Защита на сигурността на】 Превключвател изключване на морската батерията може безопасно извадете батерията, за да се изключи всяко консумацията на енергия от батерията, когато превозното средство или на лодка не се използват. ★【Широко приложение】- Ключа изолатор на батерията е много лесен за инсталиране, гъвкав, използван не само за леки автомобили, микробуси, каравани, микробуси, камиони, морски лодки, но и за прекъсвачи, електрически съоръжения, такива като мигаща светлина, светлината на шасито, противотуманный фенер, куполна фенер.Цвят : Превключвател за батерията-4.

Избор на купувачи..