• New
инвалидни Колички, Сгъваеми Задвижва Инвалидни Колички, Складное Мобилно Устройство За Транспортиране И Лесно Съхранение Нескользящая Компактен Инвалидна Колич?
zoom_in

инвалидни Колички, Сгъваеми Задвижва Инвалидни Колички, Складное Мобилно Устройство За Транспортиране И Лесно Съхранение

BGN 519.34

Сума
check В магазина

Когато възрастни хора се използват за облекчаване на шофиране, но с помощта на парапет под спирачен лост, леко се посочва, че спирачката може да се спъват, и затормозите от дясната страна на устройството, натиснете блокировочное устройство. ● По-нисък допълнителен тласък и силни, полулежащие / всички удобни ъгли, за да лежи неподвижно стоящи спирачки.Удобно разширете подлакътници. ● Въздушна възглавница, нова въздушна възглавница с вграден памук с ефект на паметта за комфортно пътуване. ● Разширени твърди гуми, плавен ход, по-силен износването, намаляване на нередностите, лекота на работа с различни пътни условия. ● Изработен от дишаща материя с триизмерен дизайн honeycomb 3 D, мека и удобна, с добра функция за вентилация, за да не е запушен, плюс защита на колана.Цвят : Червен.

Избор на купувачи..