• New
1/2 Поли 3-Околовръстен Файл с джоб дава възможност за бързо и безпроблемно Качване втулки за гръбначния стълб и предотвратява разкъсване и Неправилното подравнява?
zoom_in

1/2 Поли 3-Околовръстен Файл с джоб дава възможност за бързо и безпроблемно Качване втулки за гръбначния стълб и предотвратява

BGN 15.19

Сума
check В магазина

✓ Папката за преглед на презентации Emraw 1/2" Поли с 3 кръгчета и джоб-това е изключително полезен продукт за класификация на различните документи в една папка.Продуктът е подходящ, когато възниква необходимостта от категоризация в една папка с файлове. ✓ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Нашата папка за презентации с 3 кръгчета е с перфектен размер, за да се продукт, идеално подхожда за използване по предназначение.С идеалният размер, използването на продукта е още по-удобно за всички потребители. ✓ КАЧЕСТВО : Нашите 1 / 2-инчов 3-околовръстен подшиватель за презентации е перфектното качество, което не дава на нито един от потребителите на нито един шанс и се оплакват, че дава да се разбере, че те са напълно удовлетворени по време на използването на нашия продукт. ✓ ДИЗАЙН : 3-кольцевое презентационное свързващо 1/2 инча правилно разработени от производителите, че продуктът е задължително да отговаря на всички нужди и изисквания на потребителите. ✓ УПОТРЕБА : Папка с изглед към 3 пръстени 1/2 инча лесно се използва в офиси, училища и редица други места за организация или систематизация на документи от различни категории.

Избор на купувачи..