• New
Фуния от ДАДАКВИНА Дължина от 90 мм, Стъклени Фунии, Фуния с извита врата, Боросиликатное стъкло 3,3, Тежки Стенни Лабораторни Фуния - Опаковка по 2 броя (Размер : Фуния ?
zoom_in

Фуния от ДАДАКВИНА Дължина от 90 мм, Стъклени Фунии, Фуния с извита врата, Боросиликатное стъкло 3,3, Тежки Стенни Лабораторни

BGN 25.52

Сума
check В магазина

Опаковка : 2 бр./опаковка, Фуния с извити маточната 90 мм. Фуния с извити маточната е изработена от материали от borosilicate 3.3 на стъкло, който е с много нисък коефициент на топлинно разширение, около една трета от обикновеното стъкло.Устойчив на висока температура и е устойчива на изменението на температурата на 200 ° C. Тежкотоварни стена : Висока пропускаемость светлина, устойчивост на топлина и устойчиви на висока температура, перфектна химическа устойчивост, добра термична стабилност.Тежкотоварни за многократна употреба, не ще бъде лесно нарязани.Отличен за професионални лаборатории, класни стаи с отлична химическа устойчивост и устойчивост на топлина.Е Предназначен за използване в професионални лаборатории, но е идеалният избор за научни кабинети и за домашна употреба.Размер : Фуния с извито гърло и 90 мм.

Избор на купувачи..