• New
Ръчен Маркуч пропановой горелка Газова горелка Папка,Заваряване на горелката,Дължина на маркуча 1,5 М/60Максимална Работна Температура 1900℃/3600℉-с плетене на една ку?
zoom_in

Ръчен Маркуч пропановой горелка Газова горелка Папка,Заваряване на горелката,Дължина на маркуча 1,5 М/60Максимална Работна

BGN 37.27

Сума
check В магазина

【Широко се използва】 : за точна заваряване/запояване, размразяване и замразяване на тръби може да се използват голям вихретоковое пламък за запояване с голям диаметър, максимална температура на пламъка е 1900℃/3600℉, подходящ за запояване до 3/4"медни тръби;. 【Гориво】 : Пропан, ПАПКА, MAP-PRO, дърворезба отговаря на стандарта CGA600 САЩ ,газова бутилка MAPP капацитет от 14,1 унция може да се използва в продължение на 2 часа. 【Лесна употреба】 : нашият продукт е оборудван с маркуч 1,5 М/60 инча и аксесоар за куката.Можете да се мотае цилиндър на тялото за удобство на работа. 【Забележка】 : при работа, той ще се отделят много топлина, и консумират много въздух.Моля, не го използвайте в затворена среда, в продължение на дълго време.При използване опитайте се да цилиндър вертикално.След употреба, моля, обърнете внимание на защитата на гилзата на мястото на съединение, за да се избегне попадане на прах или огъване, които могат да повлияят на следващото използване. 【Гаранция за качество】 : продукти получи сертификат CE, ISO9001, ние ще осигурим гаранционно обслужване на 1 година. Ние сме тестване на продукта, когато напускат завод.Моля, не се мушкам го по свое желание.Използване на продукта : .Три вида продукти.Можете да контролирате размера и различни видове огън в съответствие с вашите нужди.

Избор на купувачи..