• New
Комплект подвесного Лампа Lpraer Кабел E26 База Едисон Промишлена Подвесная Контакт на Притежателя на Лампи с Регулируем Ремък Комплект Подвесного Лампа за Стая/Бар/К?
zoom_in

Комплект подвесного Лампа Lpraer Кабел E26 База Едисон Промишлена Подвесная Контакт на Притежателя на Лампи с Регулируем

BGN 9.59

Сума
check В магазина

Препоръчвам на лампата на Едисон. 【Регулируеми и димиране】С помощта на висококачествени и контролирано кабел от тканой плат можете да настроите дължината на закрепване в зависимост от вашите нужди и желания външен вид. Задайте метална скоба към тавана.Ретро окачен лампа е идеална за използване в кухня, в спалните, столове, барове и ресторанти.Дължината на тел : 115 виж Обща дължина : 120 виж Кабела доста дълъг и осигурява по-голяма гъвкавост при предлагането, може да се коригира дължината на осветителното тяло ако е необходимо и свободно отговарят на абажуру, който ви харесва.Това е идеалното винтажное решение за окачване на атрактивни старинни лампи, декорация на дома, помещения в ресторантите, са поканени на вечеря, двор в задния двор или на други обществени събития., Той носи нов ретро стил във вашата всекидневна, спалня, кухня и други места, за да се създаде приятна атмосфера. За по-дълъг срок на експлоатация, моля, инсталирайте и използвайте го в суха среда. 【Широко приложение】Всяко място, където трябва да се облекчи. Първо изключете захранването.Забележка : електрически Крушки не са включени. Преди да подмените електрическа крушка, моля, изключете подаването на електроенергия и дайте на електрическата крушка се оставя да изстине.Общата дължина на контакта : 6 виж Отдолу : 2,9 виж Добре работи с всички лампи със средна мощност E26/E27.Диаметър : 6,5 см, отвор : 1 виж Дължина на винта : 2,5 виж 1.

Избор на купувачи..