• New
Topper за коледната елха, запалена led въртящи се лампи проектор снежинки, 3D Лъскава куха звездна Topper за занаятчийски продукти (Бял)
zoom_in

Topper за коледната елха, запалена led въртящи се лампи проектор снежинки, 3D Лъскава куха звездна Topper за занаятчийски

BGN 15.99

Сума
check В магазина

【въртене на 360°】 Кух дизайн на 3 D-звезда, вградена въртяща се на 360°led проекционная лампа.Дограма шапка на звезди коледно допълнени от блестящи прахово материал, който е много нежен и блестящ.Блестящата форма на звезда е много подходяща за декорация на горната част на шапки елхи, добавяне на ярка светлина към горния декорация на коледната елха. 【Перфектен размер и дизайн】Формата на снежинки повече се вписва в темата на коледен сняг.Нашата 9,25-инчов коледна върхът във формата на снежинки са подходящи за коледни елхи в различни размери. 3 D дизайн на снежинки и покриваща блестяща пудра на прах, добавят ярка светлина към горния декорация на коледната елха, ще направят вашата коледна елха уникална. 【Стабилна и лесна за декориране】Нашите коледни звезди имат малко тегло, високо качество, им е лесно да се съборят или да се повреди, и можете да ги използвате отново в продължение на много години.Ние просто трябва да го монтирате на върха на коледната елха и поставете щепсела в контакта.Също така може лесно да бъде скрит в коледно дървото. 【Подходящи за много случаи】Коледни елхи красят домове, магазини, ресторанти или малки предприятия, заведения, хотели, търговски центрове, концерти, зали и т.н. Това също така е идеален подарък за семейството, приятелите и колегите си. 【Най-добрият Коледен подарък】Цилиндър с коледна елха могат да се използват като украса на коледната елха, като коледен подарък за семейство, любовници, приятели, колеги или като перфектен избор за детска въртящи проектор led за нощно осветление.

Избор на купувачи..