• New
Монтажни ленти за мебели стени със защита от преобръщане(6 опаковки), Комплект Крепежни колани за рафтове или скринове,Регулируеми Защитни Мебели Стенни колани за ?
zoom_in

Монтажни ленти за мебели стени със защита от преобръщане(6 опаковки), Комплект Крепежни колани за рафтове или скринове,Регулируеми

BGN 7.68

Сума
check В магазина

Препоръчително е да го замени на всеки 2 години. 5,Всички крепежни стенни колани за мебели със защита от накрайници, които сте поръчали от нас, се радват на безплатна замяна на пълна или връщане в рамките на 30 дни. Предлага се с 6 регулируеми комплекта предпазни колани, отговарящи на вашите многобройни нужди в домашни условия.Изградете и поддържайте сигурна среда за децата и домашните любимци!Мебелен колан е идеален за захващане поставка за телевизор, чекмедже, шкафове, библиотеки, шкафа, шкафове, рафтове,шкафове и всякакви мебели. 2,Мебелен анкерный стенен каишка се състои от две скоби, чупи колан.Прилагането на новия материал (найлон 6 тона) осигурява кит, мебелни анкери по-висока твърдост и якост.Регулируеми колани са снабдени с иллюстрированными инструкции и всичко необходимо за инсталация.

Избор на купувачи..