• New
Комплекти Тренировки За Дървообработване, 8 бр. От Високо Стомана Дървени Тренировки Дължина 4 Каннелюры Пробивна Инструмент Нож за Дървени Дупки за Дървени Врати ?
zoom_in

Комплекти Тренировки За Дървообработване, 8 бр. От Високо Стомана Дървени Тренировки Дължина 4 Каннелюры Пробивна Инструмент

BGN 19.99

Сума
check В магазина

: Водещ винт с прецизен дърворезба измъква длето директно и точно чрез материал, предназначен за 4-те точни заточенных режещи ръбове и 4-те машини, които са специално пригодени за оптимизиране на работата, плавен старт, бързи и гладки разрези и отвори, както и за лесно отстраняване на стружки, Е концентричный за единна и лесна за рязане на дупки точния диаметър.Ако има някакви проблеми, моля, просто се свържете с нас свободно, и ние можем да ви осигурим замяна на нова или връщане на парите.И по-лека конструкция от въглеродна стомана от стандартния шнекове, за да се гарантира сигурността.Внимание : 1, За зареждане на электродрели, тя трябва да бъде повече от 48, а ако се използва ръчна електрическа бормашина, тя трябва да бъде по-800 W, иначе тренировка може да се залепи.

Избор на купувачи..