• New
Муфа масичка Rolanstar с Зареждащата станция, Тясна Странична масичка с панти капак с рафтове за съхранение и USB портове и розетки на храна за малки помещения, Нощни Див?
zoom_in

Муфа масичка Rolanstar с Зареждащата станция, Тясна Странична масичка с панти капак с рафтове за съхранение и USB портове

BGN 71.99

Сума
check В магазина

Не трябва да се оглеждате, имате муфа масичка с розетка. са Отлични за всекидневна, спалня, домашен офис и малки помещения.Разряженная батерия където се намира изход захранване?Не е необходимо да погледнем назад, той е на една ръка разстояние.Размер : 23,6'Д х 11.Когато спускащите се на най-горното чекмедже се отваря, в него се открива обширно вътрешно пространство за съхранение на вашите дистанционни управления, книги и свещи.За изтощена батерия!. 【Лесна и бърза настройка и почистване на】Следвате инструкциите и като се използват предоставените инструменти, монтаж приключва без особени усилия в рамките на 30 минути!Маса от меламинового фурнир водоустойчив, термостойка и не съдържа прах, просто се нуждаят от влажна кърпа, за да запази маса в чистота. 【Приставной масичка за мека мебел от зареждащата станция】2 Стандартни контакти и 2 USB порта с кабел за управление кабел за захранване на дължина 6,5 метра.Останалите продукти могат да се разделят на рафтовете на магазините, които предоставят на открито пространство на пръв поглед.

Избор на купувачи..